Uvjeti korištenja

1. Uvjeti

Pristupom ovoj web stranici, pristajete na njene uvjete korištenja, sve primjenjive zakone i regulacije, te sve primjenjive lokalne zakone. Ako se ne slažete s nekim od ovih uvjeta, nemojte pristupati niti koristiti ovu stranicu. Materijali i sadržaj ove stranice zaštićeni su zakonima o autorskim pravima.

2. Licenca korištenja

Dopušteno je privremeno preuzeti jednu kopiju materijala (informacija ili softver) na UBS d.o.o. web stranici za privatnu, ne-komercijalnu upotrebu samo. Unutar ove licence  NE smijete: modificirati ili kopirati materijale, koristiti materijale za bilo kakvu komercijalnu upotrebu, ili javni prikaz, pokušati dekompilirati ili preraditi softver koji se nalazi na web stranici UBS d.o.o., ukloniti oznake autorskih prava ili bilo kakve druge oznake sa materijala, prenijeti materijale drugoj osobi ili ih na bilo koji drugi način prebaciti na drugi server.

Ova licenca se odmah prekida ako prekršite bilo koji od ovih uvjeta i može biti prekinuta u bilo kojem trenutku od strane UBS d.o.o. Nakon završetka gledanja materijala ili prekida ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale i u elektroničkom obliku i isprintano.

3. Odricanje od odgovornosti

UBS d.o.o. ne daje nikakva jamstva, izrečena ili implicirana, i ovime se odriče i negira sva ostala jamstva, uključujući bez ikakvih ograničenja, implicirana jamstva ili uvjete prodaje te prekršaje nad intelektualnom imovinom ili bilo kakva druga kršenja prava. Osim toga, UBS d.o.o. ne daje nikakva jamstva vezano za točnost i pouzdanost materijala na svojoj web stranici ili na web stranicama čije se poveznice nalaze na UBS d.o.o. web stranici.

4. Ograničenja

Ni u kojem slučaju UBS d.o.o. i njihovi dobavljači nisu odgovorni za bilo kakvu štetu koja je proizašla iz korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na web stranici UBS d.o.o., čak i ako su obaviješteni usmeno ili pismeno na mogućnost takve vrste štete. Zbog toga što neke nadležnosti ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva, ili ograničenu odgovornost za slučajnu štetu, ova ograničenja se ne moraju odnositi na Vas.

5. Pogreške i ispravci

Materijali koji se nalaze na web stranici UBS d.o.o. mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. UBS d.o.o. ne garantira da su svi materijali na web stranici točni, kompletni ili važeći. UBS d.o.o. može napraviti promjene na materijalima koji su na web stranici u bilo kojem trenutku bez najave. Međutim, UBS d.o.o. se ne obavezuje da će ažurirati materijale.

6. Poveznice

UBS d.o.o. nije pregledao sve web stranice čije poveznice ima na svojoj web stranici i nije odgovoran  za sadržaj na tim web stranicama. Korištenje bilo koje web stranice čija se poveznica nalazi na web stranici UBS d.o.o. je na vlastitu odgovornost.

7. Izmjene uvjeta korištenja

UBS d.o.o. može izmjeniti Uvjete korištenja svoje web stranice bez ikakve najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice slažete se sa trenutnom verzijom Uvjeta korištenja.

8. Nadležni zakon

Bilo kakav zahtjev koji se odnosi na web stranicu UBS d.o.o. podložan je zakonima i propisima Republike Hrvatske. Opći Uvjeti korištenja primjenjivi su za korištenje web stranice.

×
Product added to cart

Nema proizvoda u košarici.