Politika privatnosti

Koje informacije prikupljamo?

Prikupljamo informacije o Vama kada se pretplatite na naš newsletter ili kada ispunite kontakt formu. Kada naručujete ili se registrirate na našu stranicu, biti ćete traženi da unesete svoje: ime, e-mail adresu ili broj telefona. Međutim, možete i posjetiti našu stranicu anonimno.

U koju svrhu koristimo informacije o Vama?

Bilo koja od informacija koje prikupljamo može biti korištena u sljedeće svrhe: povremeno slanje e-mail poruka, e-mail adresa koju ste nam dali može biti korištena da Vam šaljemo razne informacije, odgovore na upite i ostale zahtjeve i pitanja.

Da li koristimo kolačiće?

Da, koristimo (Kolačići su male datoteke koje web stranica ili njen davatelj usluga šalju na tvrdi disk Vašeg računala kroz Vaš internet preglednik (ako dopustite) kako bi omogućili web stranici ili njenom davatelju usluga da prepozna Vaš internet preglednik i zapamti određene informacije)

Koristimo kolačiće kako bi shvatili i zapamtili Vaše preferencije za buduće posjete, pratili oglase i općenito pratili promet na stranici, te Vaše interakcije kako bi Vam pružili što bolji doživljaj u budućnosti.

Da li otkrivamo informacije o Vama drugim strankama i ljudima?

Ne prodajemo, razmjenjujemo niti na bilo koje druge načine šaljemo Vaše privatne informacije drugim strankama ili ljudima. Ovo ne uključuje provjerene stranke i ljude koji nam pomažu u radu na web stranici, vođenju poslovanja i pružanju usluga Vama, jer su se oni obvezali da će Vaše informacije držati povjerljivima. Isto tako možemo dijeliti Vaše informacije samo ako je to u skladu sa zakonom, te kako bi zaštitili naša ili tuđa prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, informacije koje nisu osobne, a identificiraju Vas kao posjetitelja web stranice mogu biti podijeljene u svrhu marketinga ili oglašavanja.

Vaš pristanak

Korištenjem naše web stranice, pristajete na politiku privatnosti naše stranice.

×
Product added to cart

Nema proizvoda u košarici.